Ndihma teknike RoyaleClub

Siguria e dokumentave personale
Ne besojmë se çdo formë e informacionit personal që Ju ndani me ne, ruhet me një kujdesshmëri absolute. Kjo është arsyeja përse ne sigurohemi që dokumentacioni juaj të enkriptohet sapo lë kompjuterin tuaj, duke përdorur mekanizmin e sigurisë SSL(Secure Sockets Layer). Kjo siguron që dokumentet tuaja nuk mund të interceptohen kur dërgohen tek ne.

Riaktivizimi i llogarisë
Për të riaktivizuar llogarinë tuaj, ju lutem kontaktoni në Suportin Live (Live Chat).

Mbyllja e llogarisë
Për të mbyllur llogarinë tuaj, ju lutem kontaktoni në Suportin Live (Live Chat)

Ndryshimi i fjalëkalimit
Për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj, ju lutem kontaktoni në Suportin Live (Live Chat)

Verifikimi i llogarisë
Në zbatim të Rregullave të lojërave të fatit në distancë/online, kërkohet të verifikojmë identitetin dhe moshën e klientëve tanë, për të siguruar që asnjë lojë të mos luhet nga persona të mitur (nën 18 vjeq). Ju lutemi të keni parasysh se pa bërë verifikimin e llogarisë tuaj, nuk mund të vendosni asnjë lloj basti ose të luani në ndonjë lojë të Kazinos. Si dhe për virifikimin e kërkeses për tërheqje.
Për të verifikuar llogarinë tuaj, ju lutem kontaktoni në Suportin Live (Live Chat).

Problemet teknike, ankesat, kërkesat e ndryshme apo interesim bashkëpunimi
Për çdo problem teknik, ankesë, kërkesë nga ana juaj apo interesim bashkëpunimi me RoyaleClub, ju lutem mos hezitoni të kontaktoni në Suportin Live (Live Chat).