Rregullat e parandalimit të varësisë ndaj lojrave të fatit

Rregullat e ndjekura të vendosur poshtë, mund të qojn drejt një me gëzim dhe pa ankth: 
1. Filloni të luani vetëm kur ju jeni të qetë dhe të koncentruar. 
2. Pëecaktoni për veten paraprakisht shumën e të hollave mujore që ju mund të kaloni në lojë. 
3. Pas vendosjes së një kufrii maksimal, nuk e rrisini më tej atë. 
4. Para se të fillojni lojen, të përcaktoni shumën maksimale të fituar, pas arritjes nga të cilat ju duhet të ndalet duke luajtur. 
5. Të përcaktoni shumën që ju mund të përballojë për të humbur më parë. 
6. Mos të filloni të luani nën ndikimint e alkoolit apo drogës. 
7. Mos filloni të luani në një gjendje depresioni. 

 

Sjellja jo etike në lojë

Çfarë është sjellja jo etike në lojë? 
Një sjellje problematike në lojë është konsideruar të jetë një sjellje e tillë e cila ndërhyn mënyrën e jetës, punës, pozicionin financiar ose shëndetin e një personi apo familjes së tij. Pjesëmarrja e gjatë në lojëra është kundër-treguese e personit të tillë si ajo mund të çojë në pasoja negative. 
Në vitin 1980 Loja patologjike varësia ka qenë e njohur zyrtarisht dhe rekrutua në listën e sëmundjeve psikologjike të sistemit ndërkombëtar të klasifikimit DSM-IV dhe ICD-10. Ajo është përcaktuar si kohë, përsëritjen dhe shpesh amplifikimin prirje për lojë, pavarësisht nga rrethanat ekzistuese negative personale dhe sociale, të tilla si një borxh, thyerje të marrëdhënieve familjare dhe vonesa të rritjes profesionale. 


Rastet e varësisë ndaj lojrave të fatit

Është e nevojshme të theksohet se diagnozat e varësisë së lojërave mund të jenë të kualifikuar vetëm nga ekspertët. Materiali i paraqitur në këtë web-faqe do të ju ndihmojë për të vlerësuar dhe për të përcaktuar vetë sjelljen tuaj në lojë. 
Rreziku i veçantë i varëshmërisë që nuk janë të lidhur me çdo substancë është se ajo është shumë e vështirë për të përcaktuar vijën në mes të kënaqësisë dhe varësisë. Megjithatë, ka disa sinjale diagnostikuese që mund të nxjerr në pah problemet ekzistuese. Në prani të së paku pesë nga simptomat e mëposhtme, gjasat e varësisë të rënda është i lartë: 
1. Lojtar është i përfshirë thellë në lojërat e fatit, të gjitha mendimet e tij janë vetëm për lojë. 
2. Shuma e basteve rritet në rrjedhën e kohës. 
3. Përpjekjet për të lënë apo kontrolluar pjesëmarrjen e tij në lojërat duket të jenë të pasuksesshme. 
4. Kur kufizon pjesëmarrjen e tij në lojërat e fatit, një person përjeton iritim dhe zhgënjim. 
5. Loja është një mënyrë për të shpëtuar nga problemet apo sikleti. 
6. Lojtari përpiqet për të fituar përsëri shumën e humbur, 
7. Qëndron për sjelljen e tij e lojës, 
8. Kryen veprime të paligjshme, 
9. Pre ose thyen marrëdhëniet me familjen dhe kolegët, 
10. Merr hua për të marrë pjesë në lojëra.

 

Përgjegjësia ndaj problemeve

RoyaleClub ofron një shumëllojshmëri të lojrave dhe basteve të cilat janë forma të argëtimit për shumicën e konsumatorëve. Në të njëjtën kohë kompania merr përgjegjësinë për klientët e saj duke ofruar mbështetje dhe mjetet për mirëmbajtjen e një mjedisi të sigurt dhe të këndshëm, duke marrë parasysh rreziqet e lidhura. 
Klientët të cilët kanë vështirësi në vlerësimin e rreziqeve, duke njohur limitet e tyre ose ata që vuajnë nga kumar varësisë nuk janë në gjendje të gëzojnë produktin tonë line-up në mënyrë të përgjegjshme dhe të perceptojnë atë si një formë e zbavitjes. RoyaleClub merr përgjegjësinë për përdoruesit të tilla duke bllokuar qasjen e tyre në produktet e saj për mbrojtjen e tyre.

 

Mbrojtja e të miturve
RoyaleClub nuk lejon të mitur (personat nën moshën 18 vjeç) për të marrë pjesë në lojëra dhe të bëjë baste. Kjo është arsyeja pse konfirmimi i ka arritur moshën madhore dhe konfirmimin e datës së lindjes janë kërkesa të detyrueshme gjatë regjistrimit. RoyaleClub e konsideron çështjen e të miturit duke marrë pjesë në lojëra dhe bast shumë seriozisht. Në mënyrë që të ofrojë mbrojtje më të mirë të mundshme të të miturve, ne gjithashtu mbështetet në përkrahjen e prindërve dhe kujdestarëve. Ju lutemi të mbani të dhënat tuaja për të hyrë në llogarinë në një vend të sigurt (ID e përdoruesit dhe fjalëkalimin). 
Për më tepër, ne do të ju rekomandojmë që të instaloni software filter. Ky software do t'ju lejojë të kufizojë aksesin në burimet e internetit të papërshtatshme për fëmijët dhe adoleshentët.

 

Pergjegjshmëria në lojë
RoyaleClub është i angazhuar për të miratuar lojrat e fatit me përgjegjshmëri në mes të konsumatorëve të tij, si dhe promovimin e ndërgjegjësimit të lojërave të fatit e problemeve dhe përmirësimin e parandalimit, ndërhyrjes dhe trajtimit. 
Politikat e lojës me përgjegjshmëri së RoyaleClub përcaktojn angazhimin për të minimizuar efektet negative të lojërave të fatit dhe për promovimin e praktikave të përgjegjshme. 
RoyaleClub mbështet gjeneraten e lojtarëve online duke ofruar atyre një gamë të gjerë të lojrave dhe argëtim te pa masë. Ne gjithashtu marrim përgjegjësi absolute për produktet to ofruara nga ne. 
Qëllimi i RoyaleClub është që të ofrojë platformën më të sigurta dhe më inovative në botë te lojrave dhe basteve online. Produktet e ofruara të qarta dhe të sigurta të lejojë çdo përdorues të luaj brenda mundësive të tij financiare dhe për të marrë shërbimin e cilësne më të lartë. Integriteti, drejtësia dhe besueshmëria janë parimet udhëheqëse të punës së RoyaleClub . Prandaj është e qartë se RoyaleClub duhet të bëjë çmos për të shmangur dhe për të zvogëluar problemet që mund të lindin nga pjesëmarrja në lojërat e fatit, veçanërisht në rastet e të luajturit të tepruar. Në të njëjtën kohë, është e rëndësishme për të respektuar të drejtat e atyre që marrin pjesë në lojërat e fatit në një masë të arsyeshme, në arsye të zbavitjes. 
Përgjegjëshmeria e lojës në RoyaleClub bazohet në tri parime themelore: Siguria e lojtarit, Siguri të lojës dhe mbrojtjen kundër varësisë lojrave. Së bashku me institutet kërkimore, shoqatat dhe terapi institucionare, ne punojmë në krijimin e një kornize të përgjegjshme, të sigurt dhe të besueshëm për lojrat online. 

 

Siguria e lojtarit 

RoyaleClub merr pa hezitim përgjegjësinë për sigurinë e lojtarëve përmes www.royaleclub.net. Mbrojtja e lojtarëve është e bazuar në ndalimin e pjesëmarrjen e të miturve nga pjesëmarrja në lojërat dhe mbrojtjen e privatësisë, e cila përfshin përpunimin e përgjegjshëm të të dhënave personale dhe pagesave. Drejtësia dhe natyra rastësore e produkteve të ofruara monitorohen nga afër nga organizata të pavarura. Komunikimi I marketungut është i drejtuar edhe ndaj mbrojtjes së lojtarit: Ne premtojmë vetëm atë që lojtarët mund të marrin në përputhjen tonë transparente.